Danmarks største klub?

Aalborg fodtennis har kæmpe succes. Medlemstallet i 2023 er vokset helt enormt, og vi er nu på vej mod at blive Danmarks største klub.

Det er aldrig for sent at starte til fodtennis. Sidder du derhjemme og ikke ved hvad du skal lave, så finder du glæden ved fodtennis.

Har du en gammel skade og kan ikke løbe rundt på en stor bane, er fodtennis lige noget for dig. For uanset om du har erfaring eller ej, så kan alle starte til fodtennis.

Vi har en stor blanding af medlemmer der kommer fra hver sin verden. Men har alle tilfælles, at fodtennis er den nye sport. Ønsker man at spille kampe er det muligt, men hvis man bare vil hygge lidt med en bold, så er fodtennis det nye.

Så tøv ikke med at komme til Aalborg fodtennis. Her har vi fokus på motion, fællesskab og sammenhold. Du kan komme alene eller tage venner og familie med. Og du/I kan selvfølgelig altid prøve gratis og uforpligtende.

Kontingent på kun 250 kr. pr. halvår, gør det til en vildt attraktiv sport eller supplement i hverdagen. Vi træner mandage kl. 20:00 og torsdage kl. 17:00, så der er ingen undskyldning for tiden. For selv om du kun kan træne en gang i ugen, er det stadig billigt og sjovt.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker at prøve fodtennis. Måske du er den nye stjerne spiller eller den nye hygge spiller.